• Facebook
  • YouTube
Please select your page

Нашите почетоци датираат повеќе од 20 години и продолжуваат да се развиваат по зацртаните планови. Компанијата денес е лидер во производството, преработката на PVC и алуминиум.

Визијата на нашата компанија потполно се вклопува во современите и модерните начини на работа по најуспешни европски принципи на работење и сето тоа се вклопува во финалниот резултат на нашата работа.

Сигурноста и прецизноста во потполност се запазуваат, како гаранција на тоа е нашето долгогодишно работење, традиција и квалитет. Преработката на материјалите се обавува по најмодерната и најсовремената технологија.

Јан Бор е компанија која е во постојан подем, се со цел да го доближи перфекционизамот поблиску до Вас и да ви го претвори вашиот сон во реалност.

Наши Партнери

Кристал 64 - Струмица
Градба Промет - Кавадарци
Планум - Кавадарци
Вардар Градба