• Facebook
  • YouTube
Please select your page

Собни врати

    Со задоволство Ви го представуваме новиот бренд собни врати на нашиот пазар JANBOR INTERIOR DOORS.

    Современ дизајн, внимателно одбрани материјали, завршна обработка со меламинска фолија со избор на декор, прецизна технологија на изработка. Собните врати се изработуваат во стандардни димензии 70, 80, 90, 100 см ширина и 204 см висина. Вратите се универзални (лева/десна).

Наши Партнери

Кристал 64 - Струмица
Градба Промет - Кавадарци
Планум - Кавадарци
Вардар Градба