• Facebook
 • YouTube
Please select your page

SMAJ - столарија

Дрвени прозорци

Овие прозорци се направени од ламинирано дрво кое е составено од три слоја. Дрво се изработува со проф жилети по (EURO falc 68).

 • Прозорецот има декомпресирачка комора која се користи за да се намали притисокот врз гумата;
 • Прозорецот е опремен со вентилациски жлебови за да се спречи кондензација на стакло;
 • Декомпресирачките комори спречуваат задршка на кисели дождови и сол на прозорец;
 • Прозорците се заштитени со специјална боја чија основна карактеристика е да се спречи влијанието на УВ зраци и кисели дождови.

Дрво Ал прозорци

Овие типови на прозорци се направени од три слоевин, обложени се со алуминиум како за заштита на дрво од временските услови и киселите дождови.

 • Прозорци ALD спаѓаат во Д категорја.
 • Системот SMAJ 68 + се изработува по меѓународни стандарди (Eurofalcem 68);
 • Идеално решение за заштита на вашиот дом од климатски промени и УВ зраци;
 • Прозорците се заштитени со специјална боја чија основна карактеристика е да се спречи влијанието на УВ зраци и кисели дождови и имаат одличен изглед;
 • На прозорците се наоѓа EPD гума за троструко прилепување и добра звучна изолација.

Модерни врати

Вратите се изработуваат од дрво или дрво во комбинација со алуминиум.

 • Балконски врати;
 • Укопни - лизгачки врати;
 • Лифт - лизгачки врати;
 • Подигачки - лизгачки врати;
 • Стандардни влезни врати.

Боја по Ваш избор.

Референци

Наши Партнери

Кристал 64 - Струмица
Градба Промет - Кавадарци
Планум - Кавадарци
Вардар Градба