• Facebook
 • YouTube
Please select your page

InterNova 6000

  Технички карактеристики:

 • Лице ширина + појас рамка 119 mm;
 • Број на комори : 6;
 • Топлинска изолација : Uf мери вредноста на 1,26 W/m2K, U- вредноста на 1,08 W/m2K, вредноста на стакло на 1 1 W/m2K 1,09 W/m2K, според теоретски пресметки;
 • Звучна изолација : со стандардна застаклување 4-16-4 заштита класа 2 (RW до 35 dB) , со посебно застаклување заштита класа 4 (RW над 40 dB);
 • Oбезбедува добра термо и акустична изолација;
 • дебелина на застаклување: 22-47 mm;
 • Оптимално висина на застаклување;
 • Контакт точка со профилот на засилување;
 • Голема комора за постигнување на саканиот статични сила;
 • Отпорност на ветер (EN 12210);
 • Водоотпорен (EN 12208 ) 1350 Pa притисок;
 • Погоден за нови згради и објекти и сите оние кои се заинтересирани за зголемување на топлинска изолација;
 • Профилите се произведуваат во бело, но постои исбор за едностран или двостран избор од широка палета на бои;
 • Најефтино решение за вашиот дом.

Наши Партнери

Кристал 64 - Струмица
Градба Промет - Кавадарци
Планум - Кавадарци
Вардар Градба