• Facebook
  • YouTube
Please select your page

Alumil M9650 Alutherm Light

    Карактеристики на профилот:

  • 50 mm појас на ширина;
  • Термо-пауза класификација Gruppe 2,2 ;
  • Три нивоа на EPDM дихтунзи ;
  • Fiber-enforced PA 6.6 - полиамид термо-пауза (18 мм);
  • Опција на "Камера Еуропеа" или PVC-groove механизам;
  • Профили со две јасни комори, подобрување на поврзување и вода одлив;
  • Достапноста на механички,стегање или игла аголна конекција.;

Наши Партнери

Кристал 64 - Струмица
Градба Промет - Кавадарци
Планум - Кавадарци
Вардар Градба