• Facebook
  • YouTube
Please select your page

ПВЦ и Алуминиумска столарија

Секој производ од "Јан Бор - Компани" е уникатно изработен со цел да се вклопи во вашиот дом. Нашиот професионален тим комплетно се посветува на изработката на секој проект ефикасно, професионално и без да го нарушува Вашиот семеен мир. валитетот што го нудиме е спој на комплетно автоматизираната производна линија поткрепена со вештините и знаењата на нашите професионалци. Притоа како компанија со долгодишно искуство сме свесни дека квалитетот, материјалите и изведбата се есенцијални за супериорна работа.

  • Термичка изолација
  • Старите прозорци се причината за огромното губење на енергијата. Оваа не само што не е потребно, туку исто така чини многу пари. Различна приказна кажуваат модерните решенија со профил кој заштедува енергија, има термоизолаторско стакло, правилно инсталирани типови на затварања. Вредноста на Uw, или коефициентот на трансфер на топлина на целиот прозор е мерка колку топлина излегува надвор од внатре. Следново правило важи: пониска вредност на Uw, поголемо заштедување на енергија.
  • Звучна изолација
  • Мирното живеење е важен атрибут на квалитетот на нашиот живот. Особено секојдневните фактори на околината можат да го докажат штетното влијание на горенаведениот фактор. На пример 70 % од популацијата во индустриските земји ја сметаат бучавата од патниот сообраќај многу непријатна. Притоа како правило прозорците се најтенкото место на фасадата, правилниот избор на компоненти не само што може да ја намалаат бучавата од надвор,но исто така- кога е потребно можат дури и да ја елиминираат. Постојат шест класи на изолација за прозорците. Колку што е повисоко класата на изолација, подобра е звучната изолација. Така да колку што е повеќе звучна енергија собрана од страна на прозорецот, помалку бучава може да влегува од надвор.
  • Уникатен изглед и посебна статика::
  • Посебниот дрвен декор за внатрешна страна и неограничените варијанти на боја на алу профилот како и Заобелените рабови и рамните споеви му даваат на прозорот хармоничен изглед. Има нов начин на спојување на крилата и алуминиумот, алуминиумот со надворешната страна презима статика и овозможува тринаесет пати поголема стабилност отколку кај обичниот PVC прозор.

Наши Партнери

Кристал 64 - Струмица
Градба Промет - Кавадарци
Планум - Кавадарци
Вардар Градба